phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Blijf mobiel met deze moderne rollator

Stijlvolle lichtgewicht rollator met de laatste trends: in 10 modieuze kleuren en alle accessoires. Met een eigen gewicht van ca. 6,6 kg een van de lichtste rollators op de markt. Uniek oersterk frame voor extra veiligheid, comfort, licht wendbaar, kleine draaicirkel en stabiliteit.
€299,- Ledenprijs €240,- Direct bestellen
Rehasense Server

Bij het ontwerp van de Server rollator is rekening gehouden met design en gebruikersgemak. Zo bestaat het frame uit 1 stuk en oogt daardoor luxer dan vergelijkbare rollators. Het is met een eigen gewicht van ca. 6,6 kg een van de lichtste rollators op de markt. U kunt de Server eenvoudig tillen in de auto of een opstapje over gaan.

De rollator heeft een uniek driehoekig lasprofiel waarmee het frame aan elkaar is bevestigd. Dit heeft als voordeel dat het 150 kg gebruikersgewicht kan hebben. Dit biedt u niet alleen extra veiligheid maar ook extra comfort zoals licht wendbaar, kleine draaicirkel en stabiliteit.

Een unieke eigenschap, zijn de banden van de Server rollator. Deze banden zijn gemaakt van zacht rubber wat de Server comfortabeler maakt dan zijn concurrenten. Ook is de server verkrijgbaar met extra zachte banden voor de mensen die veel over ongelijk terrein lopen.