phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Dag van de Blijmaker 2019
Blijmakers

Dag van de Blijmaker 2019

Media
Op de Dag van de Blijmaker bezochten actieve leden die als blijmaker werken maar ook mensen van het Ombudsteam het Westland, wat het grootste geconcentreerde tuinbouwgebied ter wereld is.
/

Voor mensen 'uit de stad' is het meest verrassend om grote tuinbouwbedrijven te bezoeken maar ook een relatief kleine druiventuin zoals Themapark De Westlandse Druif, die nog volop in productie is en geheel gerund wordt door vrijwilligers. Hier worden heerlijke tafeldruiven gekweekt die langzamerhand behoorlijk beroemd zijn geworden.

LEVO-plant is een grote kwekerij (14 ha. op verschillende locaties) waar jaarlijks 5,5 miljoen Phaleanopsis orchideeĆ«n worden gekweekt die wereldwijd hun weg vinden. 

Hier volgden wij het productieproces van stek tot verkoopbare plant. Het prachtige bedrijf zette gastvrij haar deuren open waar onze leden zichtbaar van genoten. Onze mensen toonde veel belangstelling en stelde interessante vragen. 

Super! dat Florence Gulden Huis haar gloednieuwe touringcar met twee chauffeurs ter beschikking stelde om onze mensen te vervoeren.

Klik op onderstaande link voor een foto- impressie van de gezellige dag op 17 mei 2019

https://devolharding.pixieset.com/dagvandeblijmaker/

/