phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Gezocht! Vrijwillige chauffeurs en begeleiders

Gezocht! Vrijwillige chauffeurs en begeleiders personenvervoer

De Volharding onderhoudt een vervoersproject waarvoor wij vrijwillige chauffeurs en begeleiders nodig hebben. Het gaat om het vervoeren van mensen naar de dagbesteding. Op dit moment zoeken wij met spoed chauffeurs voor de locatie Florence Mariahoeve.
.

De belangrijke sociale functie van het vervoer binnen de Volharding Steun en Toeverlaat is om mensen van huis, naar de dagbesteding en weer terug te brengen. Wij willen verder uitbreiden mede door de steeds grotere hulpvraag. 

Hoe ziet je werk als vrijwillige chauffeur of begeleider eruit?

Voor vervoer naar de locatie Florence Hofzichtlaan, Mariahoeve en voor de locatie Florence Westhoff, Rijswijk werken wij in twee dagdelen.

In de ochtend van 8.30 uur tot 10.30 uur en in de middag van 14.30 tot 17.00 uur. Natuurlijk houden wij rekening met de wensen van onze chauffeurs/begeleiders. Geduld, behulpzaam, vriendelijkheid en ervaring met ouderen bevordert de samenwerking.

Jouw bereikbaarheid via mobiele telefoon, WhatsApp of email is noodzakelijk om snel en makkelijk te kunnen communiceren.

Wij vervoeren mensen met moderne personenbussen voor acht personen. Als chauffeur moet je wel rijbewijs B hebben. Ervaring met rolstoelvervoer is een pré maar niet noodzakelijk. Begeleiding en een korte training, 'hoe te handelen met mensen die een beperking hebben', ligt binnen de mogelijkheden'.

Als waardering geven wij onze vrijwilligers een vergoeding voor hun werkzaamheden van 4,50 euro per uur met een maximum van 141 euro per maand en een maximum van 1700 per jaar, volledig belastingvrij. Als u AOW heeft of een uitkering kunt u dit bedrag volledig houden ZONDER gekort te worden. Dit is wettelijk bepaald!

"Welkom in ons gezellige team van chauffeurs en begeleiders die klaar staan om mensen met (soms) een beperking te vervoeren. In ons team doe je nuttig en sociaal werk."

Informatie om chauffeur of begeleider te worden? Bel vrijblijvend tijdens kantooruren 070- 221 05 82

Of rechtstreeks met onze coördinator vervoer Jan de Bruijn M. 06-278 76 400 

Het opsturen van je CV via E-mail; jan@devolharding.nl heeft de voorkeur. Wij nemen dan contact met je op. 

 

Ik krijg veel waardering van de mensen die ik vervoer, en dat geeft veel voldoening
Jan
.