phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Klussendienst, Extra service voor de leden
Nieuws

Klussendienst voor onze leden

Ondersteuning
De Volharding is een samenwerkingsverband aangegaan met "Stichting De Inzet Zorggroep" voor de klussendienst. Deze stichting zorgt onder andere voor dagbesteding en geeft mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt deskundige begeleiding bij het uitvoeren van allerhande klussen in- en rondom de woning.
/

Bij het melden van een klusje bij De Volharding voeren de mensen van De Inzet de klus uit. En onze ervaring is, tot volle tevredenheid van onze leden. 

De klusjes kunnen van uiteenlopende aard zijn; zoals het vervangen van een lamp of ophangen daarvan, loszittende deurkrukken, klemmende of piepende deuren, sloten, ramen, lekkende kranen, deurbel maken, even de tuin netjes maken, of noem maar op.

Specifieke vragen? Wij zoeken een oplossing!

Voor onze werkzaamheden rekenen wij 5 euro per uur of deel daarvan. Voorrijkosten tot 10 km. 9,95 euro, boven de 10 km 12,95 euro. Achteraf krijgt u het factuur.

Bel voor uw klusje DE VOLHARDING 070 221 05 82 of mail naar steunentoeverlaat@devolharding.nl

 

Nieuws

Stichting De Inzet, prachtig!

Ondersteuning
In de winkel van Stichting De Inzet Zorggroep is van alles verkrijgbaar voor lage prijzen maar goede kwaliteit. Allerhande producten worden opgeknapt (refurbished) door mensen van de dagbesteding of door mensen in een leer-werkproces. Maar ook nieuwe producten zijn verkrijgbaar.
De Inzet Zorggroep