phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Menuutje Blijmaker 5 september weer van start

Menuutje Blijmaker weer van start

Na de zomerperiode staan onze vrijwillige koks van Menuutje Blijmaker weer in de startblokken met veel ideeën en aanpassingen om nóg lekkerder en natuurlijk gezonde maaltijden te koken voor een lage prijs. Op donderdag 5 september is het weer zover.
.

Ook voor de aankomende periode kunnen we weer rekenen op een belangrijke trouwe sponsor, COOP Prins Hendrikstraat, wat wij zeer waarderen. Maar er zijn ook wat 'stille sponsoren' die niet met naam genoemd willen worden. Onze waardering is er niet minder om.

NIEUW is de zogenaamde Gast Kok. Mensen die vinden dat ze goed kunnen koken voor grotere groepen (20 à 30 personen) kunnen zich melden en krijgen al de vrijheid hun culinaire kusten te tonen.

NIEUW zijn ook de thema`s van de menuutjes zoals Indisch, Surinaams, Italiaans, Oost-Europees, Hollandse pot, of noem maar op. Vooral de Gast koks kunnen hier een rol in vervullen.

Uiteraard blijven onze trouwe koks, Zara, Anouk en Jeroen en onze speciale Indische maaltijden kok Raymond, voor ons koken. Ook op ondersteuning van Cees kunnen wij weer rekenen. Prijzenswaardig wat zij al gedaan hebben om Menuutje Blijmaker te organiseren en dit nóg verder willen uitbouwen!

In een periode van één jaar zijn wij nu al in staat 500 mensen te voorzien van een betaalbare maaltijd maar dat willen wij uitbreiden naar meer dan 1000 mensen per jaar door iedere week een Menuutje Blijmaker te organiseren.

Onder andere via de Grote Club actie die op 14 september 2019 van start gaat proberen wij zoveel mogelijk loten te verkopen en minimaal 5000 euro bij elkaar te krijgen voor verdere uitbreiding van Menuutje Blijmaker. 

KOOP LOTEN AL VANAF 3 EURO PER LOT, STEUN DE VOLHARDING! Bel 070 221 05 82.

Reserveer snel uw plek voor 5 september voor een driegangenmenu koffie/thee/water/limonade voor 4 euro p.p. ... want Vol is Vol.

Bel 070- 221 05 82 tijdens kantooruren.

/
De stuwende krachten van Menuutje Blijmaker zijn Cees, Anouk en Jeroen.