phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Nieuws

NIEUW ! De Volharding Krant

Media
De Volharding heeft zijn eerste krant uitgebracht met veel lof en succes!
.

De Volharding Krant is een informatiekrant voor de leden en iedereen die interesse heeft in de activiteiten van onze coöperatie. Ook voor onze nieuwe leden is het een goede kennismaking wat de Volharding voor hen kan betekenen. En dat is veel, terwijl het lidmaatschap GRATIS is.

De krant wordt als katern in de Haagse Tijden gedrukt in een oplage van 65.000 die verdeeld wordt in Den Haag en allen randgemeenten. De Volharding Krant wordt ook los geleverd. Gratis.

Leuke artikelen hoe de Volharding zich ook in coronatijd staande houd en onze vrijwilligers zoveel mogelijk actief zijn mensen met een hulpvraag te blijven helpen, allemaal volgens de corona regels.

En een artikel over de historie van onze mooie coöperatie die zich al 85 jaar handhaaft, en toen al actief was met het helpen en ondersteunen van hun leden. En onder andere een artikel over onze blijmakers die zich ook steeds meer gaan inzetten voor ondersteuning van mantelzorgers. En nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link. Met een beetje bladeren kun je de krant geheel digitaal lezen. Ook gratis af te halen op ons kantoor.

https://dehaagsetijden.nl/2020/12/08/de-haagse-tijden-2020-25/