phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Blijmakers weer op bezoek Ontmoeters
Nieuws

Nieuws voor Blijmakers

Ondersteuning
Diverse Blijmakers hebben contact opgenomen met de Volharding met vragen over het wederom bezoeken van hun Ontmoeter. Dit verheugd ons zeer, alleen vragen wij uw aandacht voor het onderstaande.
.

We hopen dat het u goed gaat in deze moeilijke periode rondom corona en stellen het zeer op prijs dat de meeste Blijmakers regelmatig contact onderhouden met hun Ontmoeters. Dat is écht de Volharding missie; Samen voor Elkaar

Door veranderende omstandigheden is het nu mogelijk toch andere mensen te ontmoeten. Hierbij moet wel anderhalve meter afstand in acht worden genomen en moeten beide kanten geen enkele vorm van verkoudheidsverschijnselen hebben. Dan is een bezoek af te raden! Ook kunt u mondkapjes en eventueel andere beschermende middelen gebruiken. Volg in de media ook de adviezen van het RIVM.

Onder normale omstandigheden kunt u als vrijwillige Blijmaker van de Volharding zich vrij bewegen naar onze Ontmoeters toe, echter door de coronacrisis zijn de omstandigheden veranderd en verzoeken u het onderstaande in acht te nemen.

Belangrijk 

Voordat u op bezoek gaat bij uw Ontmoeter gaarne eerst de contactpersoon van de Ontmoeter inlichten en toestemming vragen. Wij verzoeken u ook contact op te nemen met de Volharding dat u voornemens bent uw Ontmoeter weer te bezoeken. Dan kan tijdens kantooruren op 070 - 221 05 82

Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik dat we gratis mondkapjes verstrekken die dagelijks kunnen worden afgehaald op ons kantoor in de Roggeveenstraat 116. Wél even bellen op 070 - 221 05 82 dan houden wij rekening met uw bezoek.

Ga verder met het helpen van andere mensen die dit nodig hebben. Veel sterkte en vooral gezondheid,

Met vriendelijke groet,

Raymond Talhout, 

Manager Sociaal Team