phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Ombudsmedewerker
Raad & Daad

Richella, Juridisch ombudsmedewerker

Hulpverleners
Richella is ruim een jaar juridisch ombudsmedewerker bij de Volharding en kan door haar ervaring veel mensen met juridische problemen ondersteunen.
Ombudsmedewerker
Ombudswerk is mensen helpen, daar doe ik het voor ...

Richella (31) is een goedlachse jonge vrouw die al zeven jaar ervaring heeft op de rechtbank en daar veel expertise heeft opgedaan met allerlei administratieve juridische zaken.

Zij werkt als vrijwilliger in het Ombudsteam en pakt ook andere zaken aan die zich voordoen, zoals schuldhulp en hulp bij administratie.

"Ik kom veel mensen met schulden tegen met alle gevolgen van dien. Het is vertrouwd, intensief en soms complex werk, maar ook met de ervaring van andere collega`s in ons Ombudsteam komen we altijd tot een goede oplossing voor onze klanten. Dat geeft veel voldoening als vrijwilliger". 

"Natuurlijk voel ik mij als een vis in het water als ik brieven van de rechtbank zie en vooral, hoe ik daar het beste op kan reageren. Maar juist daarom kan ik mijn ervaring inzetten voor de leden van de Volharding" aldus Richella.

Ook met de organisatie van de bingo en het binnenhalen van kleine sponsor artikelen is bij Richella in goede handen.

Onze Ombudsmedewerkers hebben een groot empatisch vermogen, zijn prachmatisch en zien een probleem als een uitdaging. Daarom vinden zij altijd een oplossing om de leden van de Volharding te helpen.