phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Cees is een rots in de branding
Blijmakers

Trouwe vrijwilligers zijn onmisbaar

Media
De Volharding Steun en Toeverlaat kan niet zonder trouwe vrijwilligers zoals Cees van Meijgaarden.
/

Cees (71) is zo`n man die de zaken goed bekijkt, niet te veel praat maar gewoon doet wat hem gevraagd wordt.

Hij is de vaste kracht en hulp bij het Menuutje Blijmaker, de bingo en de begeleider en hulp op de maandag middag bij de gezelligheidsgroep. Maar ook als Blijmaker.

Cees staat altijd klaar voor een ieder. Hij is dienstbaar en bescheiden maar is zeker geen man zonder mening. Als hem iets dwars zit geeft hij zijn mening of komt met een oplossing, alles in het algemeen belang, dat siert hem.

 

Cees is een rots in de branding, d√°t hebben we nodig!
John Navarro
/

Hoe ben je bij de Volharding gekomen Cees?

"Ik ben een kleine vier jaar geleden door een advertentie bij de Volharding terecht gekomen als Blijmaker. Ik heb diverse Ontmoeters gehad maar langzamerhand ben ik in alles en nog wat gerold bij de Volharding".

"Maar ik doe nog veel meer. Zo ben ik als lid van het Rode Kruis als EHBO`er actief op evenementen. Bij zorgcentrum Sammersbrug help ik bij het kegelen en bij de zondagochtend concerten. In het Prinsenhof in Leidschendam ben ik begeleider van mensen in een rolstoel".

Cees is een man die duidelijk niet achter de geraniums blijft zitten na een druk werkzaam leven en werkte onder andere dertig jaar als bode bij het ministerie van VROM.