phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Vrijwilligersacademie De Volharding

De Volharding start een Vrijwilligersacademie om zijn actieve vrijwilligers extra te ondersteunen.

De vrijwilligersacademie van DE VOLHARDING organiseert trainingen om de vrijwilligers die onze leden bezoeken en helpen nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Begeleiding, bewustwording en herkenbaarheid van eventuele problemen en daar oplossingen voor te zoeken. Workshops over velerlei sociale toepassingen en methodes ten dienste van onze leden, daar is de academie onder andere voor in het leven geroepen.

De opzet van de vrijwilligersacademie van DE VOLHARDING is om onze mensen zich maximaal te laten ontwikkelen in het vrijwilligerswerk en de taken op een goede efficiënte en adequate manier uit te voeren.

Deelname aan een van de trainingen of workshops is vrijblijvend, meest gratis en wordt uitgevoerd door deskundigen en professionele vrijwilligers vanuit onze sociale stichting, Steun en Toeverlaat. Eventueel worden externe deskundigen uitgenodigd.

Uiteraard wordt het programma altijd aangepast aan de behoefte, de vraag en niveau van de deelnemers. Niet schools, maar informerend zonder barrières. Zo kun je maximaal profiteren van de kennis die wordt geboden. Iedereen kan deelnemen!

Informatie over  de Vrijwilligersacademie van DE VOLHARDING?

Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 070 - 221 05 82

Email; steunentoeverlaat@devolharding.nl

Hou onze website in de gaten over het programma van de vrijwilligersacademie.