phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Blijmakers helpen en ontzorgen

Blijmakers van de Volharding zijn Seniorenondersteuners

Blijmakers (m/v) zijn vrijwilligers om het leven van mensen wat makkelijker te maken.
/

De Blijmakers, de Seniorenondersteuners van DE VOLHARDING zijn vrijwilligers die bij leden op bezoek gaan. Dit noemen wij Ontmoeters, mensen die we verblijden met een bezoek, een praatje, bezoek aan een winkelcentrum begeleiding naar ziekenhuis, of noem maar op. 

Ontlasten mantelzorgers 

Het werk van de mantelzorgers wordt steeds veeleisender mede door het langer thuis wonen van ouderen. De Blijmaker kan een deel van die zorg overnemen door het regelmatig bezoeken van de Ontmoeter. Zo heeft de mantelzorger wat meer ruimte.

Onze Blijmakers, Seniorenondersteuners willen het leven wat aangenamer maken en de eventuele eenzaamheid doorbreken. Mensen helpen die dit nodig hebben is onze drijfveer!

Wilt u bezoek van een Blijmaker? Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een goede 'match' zodat wij u een beetje kunnen ontlasten. 

Onze Blijmakers/Seniorenondersteuners krijgen een vergoeding voor hun mooie werk. Van de Ontmoeters vragen wij een kleine bijdrage.

Blijmaker/Seniorenondersteuner worden? Of wilt u bezoek van deze vrijwilligers?

Voor vrijblijvende informatie kunt u tijdens kantooruren bellen op 070-221 05 82 Email; steunentoeverlaat@devolharding.nl

 

 

Blijmakers brengen vreugde in het leven van eenzame mensen ...
Maria