phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
CUVO uitvaartzorg

CUVO ontzorgt

Coöperatieve Uitvaartvereniging de Volharding (CUVO) heeft als doelstelling om voor iedereen in de regio Den Haag een betaalbare respectvolle uitvaart mogelijk te maken.

Zorgeloos. Uw uitvaart goed geregeld met CUVO

U wilt zorgeloos leven. Dan bent u liever niet bezig met uw uitvaart. CUVO begrijpt dat en helpt u dan ook om alles tijdig goed te regelen. Als lid van De Volharding kunt u gratis en vrijblijvend in gesprek met een van onze uitvaartconsulenten. In dat gesprek kunt u al uw wensen doorspreken met betrekking tot uw uitvaart. Als u dat wenst leggen wij die wensen voor u vast in een wilsbeschikking. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden op een moeilijk moment lastige keuzes moeten maken. Maar de dienstverlening van CUVO gaat nog verder. Wij berekenen de kosten van de uitvaart zoals u dat wenst en bieden u de mogelijkheid om te sparen in ons depositofonds.

Kosten berekenen en sparen

CUVO kan aan de hand van uw uitvaartwensen een berekening maken van de verwachte kosten. U kunt dit ook zelf doen met de CUVO Calculator. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als u dat wilt kunt u als lid van De Volharding sparen in het CUVO depositofonds, zo weet u zeker dat er voldoende financiële middelen zijn voor de uitvaart zoals u die wenst. Voor uw nabestaanden is het ook prettig om te weten dat er voldoende geld is om de uitvaart zoals u die wenst, te betalen.