phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
De Hofpas. Veel voordeel in uw eigen buurt.

De Hofpas, de leukste voordeelpas voor regio Den Haag

Met De Hofpas profiteer je van korting en aanbiedingen bij lokale bedrijven. Dat is goed voor jou, maar ook voor de aangesloten bedrijven en voor de buurt.

De aanbiedingen die u krijgt via De Hofpas zijn zeer divers. Het kan gaan om korting bij de bakker of groenteboer bij u om de hoek, maar ook bedrijven als Madurodam en de Uithof hebben zich bij De Hofpas aangesloten. De Hofpas is geldig in Den haag maar ook in randgemeenten als Leidschendam, Wassenaar, Leiden en Zoetermeer hebben bedrijven zich aangesloten. Op de website van de Hofpas staan alle voordelen overzichtelijk bij elkaar.

De Hofpas is voor de Volharding een moderne manier om invulling te geven aan ledenvoordeel van de coƶperatie. Als lid van de Volharding krijgt u de Hofpas automatisch thuisgestuurd. De kaart geldt ook als uw lidmaatschapskaart van de Volharding.

De Volharding heeft samen met zorginstelling Florence het initiatief genomen voor De Hofpas. De positieve bijdrage die de Hofpas kan leveren aan het levendig houden van buurten, waardoor mensen actiever blijven en langer zelfstandig kunnen zijn, is voor Florence de reden om in dit project te investeren.