banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Arrangement Winter High Tea & Royal Delft Experience

Geplaatst op 01-09-2021  -  Categorie: Eropuit  -  Auteur: stephanie

high-tea-royal-delft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winter High Tea 
Handbeschilderde Delfts Blauwe kopjes... deze high tea wordt helemaal geserveerd op het wereldberoemde aardewerk! Geniet van lekkere thee en heerlijke hapjes, zowel zoet als hartig. Een etagère met diverse petit fours, scones met clotted cream, cakejes, sandwiches en warme hapjes staan voor u klaar.
Ondertussen kunt u ontspannen genieten van een prachtig uitzicht op de historische binnentuin. Een unieke plek in het midden van het monumentale pand met opvallende stukken bouwkeramiek.

 

“Royal Delft Experience”
Na de high tea gaat u op reis door de wereld van het eeuwenoude aardewerk. De fabriek is opgericht in 1653 en draagt de naam "Koninklijke Porceleyne Fles'.
Tijdens een bezoek ontdekt u diverse ambachten in de fabriek, op de schilderszaal én in het museum.

audiotour-royal-delft

Royal Delft Museum is het thuis van Delfts Blauw en ander Delfts aardewerk. Delfts Blauw wordt hier namelijk al sinds 1653 met de hand gemaakt. Tijdens een bezoek ziet u met eigen ogen hoe het aardewerk tot op de dag van vandaag met de hand wordt gemaakt en beschilderd!
Ontmoet de meester-schilders, zie ze aan het werk en ontdek de complete geschiedenis van Delfts Blauwe aardewerk in het museum met historische stukken, de eetkamer van Vermeer en de Koninklijke Schatkamer.

Het bezoek aan de fabriek, de schilderdemonstratie en het museum zijn geheel in uw eigen tempo; in de vorm van een audio-tour. Vervolgens kunt u ook een bezoek brengen aan de winkel met velerlei Delfts blauw servies en producten.

Kortom: geniet dit najaar nog van een oer-Hollandse én wereldberoemde high tea belevenis!

U kunt dit arrangement reserveren voor de data:

  • Zaterdag 27 november
  • Donderdag 16 december
    Voor meer informatie en aanmelden kijkt u in de agenda