Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Foodwalks & puzzeltocht China Town

Geplaatst op 15-09-2022  -  Categorie: Eropuit  -  Auteur: stephanie  -  Bron: China Inside

pexels-expect-best-707265

 

Afgelopen zaterdag 10 september is het Maanfeest weer gevierd, dit oogstfeest wordt ook wel het Mid-Herfstfeest genoemd. Naast het Chinees Nieuwjaar is het Chinese Maanfeest voor de Chinese gemeenschap het belangrijkste festival, waarbij de volle maan centraal staat. Het Chinese Maanfeest in Chinatown Den Haag is een kleurrijk straatfestival met muziek, dans, optredens en diverse kraampjes met Chinese kleding, souvenirs, lampionnen en allerlei lekkernijen voor jong en oud.


Wilt u dit ook een keer meemaken? Het volgende Chinese Maanfeest is op 29 september 2023. 
Ga ondertussen mee met een leuke foodwalk of doe in de herfst / kerstvakantie een puzzeltocht met je (klein-)kinderen door China Town.

 

  

  

China-inside organiseert dit najaar ook weer een aantal leuke China-activiteiten waar je aan mee kunt doen met leden-Hofpaskorting

china-town-den-haag

 

Van september tot en met begin januari 2023, staan er een aantal foodwalks en snacktours op het programma in China Town Den Haag.
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar kunnen tijdens de Herfstvakantie en Kerstvakantie mee doen aan een puzzeltocht door China Town Den Haag. Leuk, en je steekt er ook nog wat van op.

Alle data en informatie en ledenprijzen vind je hier