banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Lezing over nalatenschappen

Geplaatst op 29-05-2024  -  Categorie: Vereniging

presentatie

De Volharding/CUVO organiseert op woensdag 3 juli samen met Notariskantoor Caminada uit Rijswijk een bijeenkomst over nalatenschappen.

Wat kunt u regelen rondom uw nalatenschap?

Iedereen heeft bezittingen, denk aan sieraden of een antiek meubelstuk. Dan is het goed om eens stil te staan bij het regelen van uw nalatenschap. Want na een overlijden komt er veel af op nabestaanden. Dan is het fijn als praktische zaken al geregeld zijn.

Door uw wensen op papier te zetten, maakt u kenbaar wat voor u belangrijk is. Hierop kunnen uw nabestaanden, te zijner tijd, de juiste beslissingen maken bij het vormgeven van de uitvaart en het verdelen van de erfenis.

Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende onderwerpen aan bod komen, waaronder het belang van een testament, de situaties waarin een verklaring van erfrecht vereist is, het nemen van beslissingen omtrent het aanvaarden of verwerpen van een erfenis en nog veel andere relevante onderwerpen.

U bent van harte welkom op woensdag 3 juli om 14.00 uur bij De Volharding in het Buurhuis, Bautersemstraat 3.

Samen met de Notariskantoor Caminada en de uitvaartconsulenten van CUVO uitvaartzorg hebben we een informatief programma samengesteld. De bijeenkomst is gratis.

U kunt zich aanmelden via 070 - 346 95 71 of via de onderstaande link:

Aanmelden