Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Miranda van Wilgen, vrijwilligster

Geplaatst op 28-06-2021  -  Categorie: Vrijwilliger vacatures

miranda 2

 

Miranda (1968) besloot na een drukke baan met veel verantwoordelijkheden, waarmee ze noodgedwongen moest stoppen, haar droom te volgen. Creatief bezig zijn.
Na ongeveer een jaar thuis, besloot zij de sprong te wagen door haar werk naar buiten te brengen en workshops te gaan geven. Haar grootste angst was, dat mensen zouden afhaken of niemand interesse zou hebben. Niets bleek minder waar.


Ontdek je eigen creativiteit

Mensen kunnen bij Miranda hun creativiteit ontdekken en ontwikkelen.
In ieder mens schuilt een kunstenaar, samen ga je op zoek naar je interesses, met welke materialen wil je werken en hoe haal je het beste uit jezelf.
Miranda geeft workshops op locatie dit kan zijn in een jongerencentrum of wijkcentrum. Desgewenst ook bij mensen thuis. Zelf maak zij haar werken thuis, in haar een eigen ruimte.

Sinds 2021, is Miranda ook vrijwilliger bij de Volharding en geeft zij voor leden verschillende workshops in de Roggeveenstraat. (zeeheldenkwartier) 
Iedere donderdagmiddag vanaf 23 september kunt u meedoen. Hou hiervoor de agenda in de gaten.


mozaiek-vlinderTijdens iedere workshop blijkt dat zowel volwassenen als kinderen echt genieten van het creatief bezig zijn. Dat zij af en toe opdrachten krijgt om een uniek stuk voor iemand te maken, dit betreft dan beeldhouwen of mozaïeken. Daar kan ze nou echt Trots op zijn.

 

“Mijn diepste wens is ooit nog een groot project te mogen mozaïeken”


Mijn dromen zijn creatief bezig blijven en steeds weer meer technieken en materialen ontdekken. Over 5 jaar wil ik nog steeds bezig zijn met workshops geven en vooral zelf ook mooie werkstukken maken. Wil ik een traditie voortzetten? Gedeeltelijk de basis van bijvoorbeeld mozaïeken maar deze continu vernieuwen door verschillende materialen uit te proberen. Mijn diepste wens is ooit nog een groot project te mogen mozaïeken. Mijn overtuiging is dat je continu bij kunt leren.

Wat mij blijft motiveren is, de lovende woorden en blije gezichten van de mensen voor wie ik iets gemaakt heb.


Miranda laat zich inspireren door Salvador Dali. Zijn mozaïek werkstukken zijn zo inspirerend en fascinerend. Eigenlijk heb ik niet één inspirator maar velen, mensen die met kunst bezig zijn bekend of onbekend. Ik geniet van elke vorm van kunst en haal daar zelf weer inspiratie uit.

Tenslotte de tip van Miranda, doe wat je gelukkig maakt en als dat inhoudt voor jezelf gaan beginnen, neem de sprong.


"Beter spijt van iets wat je geprobeerd hebt, dan spijt dat je het nooit geprobeerd hebt"