banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Nieuw! Stoelmassage of voetreflex

Geplaatst op 05-06-2023  -  Categorie: Artikelen  -  Auteur: stephanie

 

In samenwerking met Vivienne Bellaard (Voetreflexologe & stoelmasseuse) bieden wij maandelijks de mogelijkheid om bij de Volharding een stoelmassage of voetreflex behandeling te boeken tegen een gereduceerd (leden)tarief.5a16b239b9c8c-profielfoto-270x300

Vivienne heeft de 4 jarige HBO opleiding reflexologie gevolgd en heeft sinds 2009 een eigen praktijk.
Sindsdien ontvangt zij veel mensen in haar praktijk die zij met liefde, kennis en ervaring graag een stukje verder wil helpen op hun weg.

Wat is een Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte massage die over de kleding heen wordt gegeven. Het werkt ontspannend, geeft energie en kan helpen om klachten te voorkomen. Het kan bovendien bestaande klachten verminderen in vooral rug, nek en schouders. Het is voor vrijwel iedereen geschikt. Met stoelmassage wordt in korte tijd een krachtig effect bereikt. Aandacht voor degene die de stoelmassage ontvangt staat bij Vivienne op nummer 1 en zij speelt in op de behoefte. Daarbij geeft zij, indien gewenst, advies en oefeningen mee.

Wat is Voetreflexologie

Voetreflexologie kan ondersteunend werken bij zowel fysieke als psychische klachten. Voetreflexologie kan zorgen voor verlichting van pijn, stress en vermoeidheid. Het is niet alleen een ontspannende, maar ook veilige methode en kan u helpen bij vele lichamelijke klachten, het brengt rust in uw lichaam en geest.

Met voetreflexologie willen we evenwicht in het lichaam bereiken: wat overactief is wordt gekalmeerd en wat onderactief is juist gestimuleerd. 

Meer over Vivienne kun je lezen op Voel je voeten of Stoelmassage aan de Vliet

 

De tijdsvakken in juni zijn al volgeboekt. Er staan nieuwe data in juli en september.

 

nieuwsbrief-maart-april-2023-13-1