banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

Ervaar en ontdek de Chinese cultuur in Den Haag

Geplaatst op 30-04-2022  -  Categorie: Hofpas nieuws  -  Auteur: stephanie  -  Bron: China Inside

Met onze nieuwste Hofpas voordeelpartner waan je je even in China!

 

Reizen naar China is nu nog niet zo gemakkelijk.  Gelukkig is er ook genoeg Chinese cultuur te ervaren en te ontdekken in Nederland.
China Inside wil met hun activiteiten de vele gezichten van China laten zien, zowel online als offline. Deze combinatie zorgt ervoor dat er voor iedereen met interesse in China een passende China-activiteit te boeken is.

 

china-town-den-haag

Culinaire Foodwalks, China Town Den Haag

Als lid van de Volharding kun je met korting meedoen met een van de Foodwalks. 

Als je vanaf de Grote Marktstraat, de Chinese poort in de Wagenstraat onderdoor loopt, dan waan je je even niet meer in Nederland maar in China. Restaurants, Supermarkt, kruidendokters, kappers en een prachtige Chinese meubelwinkel. Ga met ons mee en ontdek de Chinese cultuur in Den Haag.

Gerechten uit een rijke culinaire traditie

Natuurlijk maken we tijdens de wandeling verschillende stops en proeven authentieke Chinese gerechten, die je misschien nog niet kent of zelf zou bestellen als je ze op de menukaart ziet staan. Ook bezoeken we altijd een Chinese supermarkt of toko. De gids vertelt onderweg van alles over de geschiedenis van de Chinese gemeenschap in Nederland en veel wetenswaardigheden over de Chinese cultuur en de rijke culinaire traditie.

Wandel met ons mee

De Chinese keuken is gevarieerd en onovertroffen lekker, vinden wij. Wandel mee en ontdek nieuwe kanten van de Chinese (eet) cultuur.
Alle arrangementen zijn inclusief de proeverij bij de verschillende restaurant-stops en Chinese thee.

 

Kijk op het profiel van China Inside voor de prijzen en korting

eten 3