banners-nieuws
 
banners-mobiel-23
 

De Volharding sponsort Haegsche Ooievaar Runners bij Roparun

Geplaatst op 12-05-2024  -  Categorie: Artikelen

Deze sportieve gebeurtenis vindt plaats in het pinksterweekend van 2024, van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei.

Voor het eerst sinds 2019 is het weer een internationale editie. Met de Franse route keert de Roparun terug naar de oorspronkelijke opzet. Daarnaast is er een Nederlandse route, die garant staat voor gezelligheid en feestelijke doorkomsten. Beide routes finishen 2e pinksterdag op de Coolsingel in Rotterdam.

route

De Roparun, de langste non-stop estafetteloop ter wereld, gaat elk jaar tijdens het Pinksterweekend van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Een absoluut unieke estafetteloop van zo’n 530 kilometer, die wordt volbracht door teams van zo’n 25 mensen. Met deze uiterst sportieve prestatie brengen de Roparunners geld bijeen om de kwaliteit van het leven van terminale kankerpatiënten te verbeteren. Sinds de Roparun in 1991 voor het eerst georganiseerd werd, is al meer dan 78 miljoen euro bij elkaar verdiend.

hor

De Volharding heeft besloten om hoofdsponsor te worden van de Haegsche Ooievaar Runners. Het initiatief vinden we zeer sympathiek en past voor de volle honderd procent in de doelstelling van De Volharding, namelijk ‘het leven voor iedereen die het wil een stukje aangenamer maken’, aldus voorzitter Visser van de coöperatieve vereniging.

Wilt u het initiatief ook steunen? Daarvoor zijn er twee mogelijkheden. U kunt een donatie doen en/of loten kopen en daarmee kans maken op prachtige prijzen. De Stichting Roparun heeft een ANBI-status. Dit betekent dat u uw donatie kunt aftrekken van de belasting.

qr-codes