Studentenkarwei

Stamkartplein ∗ 2521ES  Den Haag
070-711 20 55 ∗ ofni.[antispam].@studentenkarwei.nl ∗ website

 

Je voordeel

 

10% korting op
  verhuizingen

 
hofpas-student-karwei-3x3-4
hofpas-studentenkarwei-3x3
hofpas-studenten-karwei-logo
 

Verhuizing door onze verhuis student!

Goedkoop verhuizen is mogelijk met ons verhuisbedrijf. Onze professionele verhuisservice neemt uw verhuizing van begin tot eind uit handen maar kan ook ingeschakeld worden als u alleen hulp nodig heeft bij het inpak en tilwerk. Onze studenten doen niet onder aan professionele verhuizers en hebben inmiddels honderden verhuizingen succesvol achter de rug.

Verhuisbedrijf StudentenKarwei werkt zeer efficiënt en plant samen met u de verhuizing in. Telefonisch nemen wij uw hele verhuizing door zodat onze verhuizers goed voorbereid op pad gaan. Na afloop van de verhuizing kunnen wij u eventueel helpen met het aansluiten van uw elektrische apparatuur of het monteren van uw meubels, bespreek dit tijdens het inplannen zodat onze studenten de juiste gereedschappen meenemen. De StudentenKarwei verhuisservice kan u daarnaast voorzien van een 22m3 verhuiswagen met daarin professionele verhuismaterialen als steekwagens, hondjes en spanbanden zoals een echt verhuisbedrijf dat doet. De grote stapel verhuisdekens worden gebruikt om breekbare spullen netjes in te pakken. Zo kunt u nog meer in kosten besparen en bent u dankzij de inzicht rijke Verhuis-Studenten altijd verzekerd dat uw spullen veilig aankomen.

Een slim verhuisbedrijf!

Een groot deel van ons succes hebben wij te danken aan onze verhuizers. Zoals van een verhuisbedrijf kan worden verwacht zijn al onze verhuizers helemaal in vorm en communiceren altijd helder waardoor u voor, tijdens en na uw verhuizing precies weet wat u te wachten staat. Daarnaast zijn alle mannen en verhuiswagens van onze verhuisservice netjes en professioneel aangekleed, zodat u altijd een goede indruk achter laat bij buren of collega’s. Als u vrijblijvend een offerte wilt aanvragen van onze verhuisservice, klik dan hier en laat de benodigde informatie achter voor een gerichte prijsindicatie. U ontvangt van ons verhuisbedrijf vrijwel meteen een offerte op maat.

28049-120935514735512-1762171552-n

Transport door onze verhuis-student

StudentenKarwei biedt naast de verhuisservice ook een voordelige transport-service. Heeft u los meubilair of witgoed dat van A naar B getransporteerd moet worden dan kunt u ons inschakelen. Wij pakken alles netjes in met verhuisdekens zodat alles schade vrij aankomt. Heeft u online aankopen gedaan op marktplaats of andere veilingsites dan kunnen wij u ook van transport voorzien. U ontvangt nog meer korting als u flexibel bent met de planning. Bel of mail voor meer informatie.

 

 

 

Studentenkarwei is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Den Haag, Diensten

 

De Volharding
Roggeveenstraat 116
2518TT Den Haag

Telefoon

Algemeen/ledenservices                                     070 - 22 10 580
Stichting De Volharding Steun & Toeverlaat        070 - 22 10 581
Stichting De Volharding Raad &  Daad                070 - 22 10 582


Email

Algemeen:        ofni.[antispam].@devolharding.nl
Administratie:   eitartsinimdanedel.[antispam].@devolharding.nl

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

 
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.