phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Depositofonds

Zekerheid voor uw nabestaanden

Met het depositofonds van CUVO kunt u geld opzij zetten voor uw uitvaart. Dan weet u zeker dat er voor uw nabestaanden voldoende geld beschikbaar is om uw uitvaart geheel volgens wens te laten verlopen.

U ontvangt € 250,- uitvaartkorting.

Bij het openen van een depositorekening kan de uitvaartkorting van € 250,- direct op uw depositorekening gestort worden.

Aantrekkelijke rente.

De rente op uw rekening bedroeg 0,5% over 2019*. Het bestuur van het depositofonds streeft er naar om elk jaar een rente hoger dan de inflatie te vergoeden.

Geen deelname eisen.

Er gelden geen beperkende voorwaarden voor deelname aan het fonds. Of u 18 of 81 jaar bent, iedereen is van harte welkom. Ook kunt u voor uw (klein-)kinderen een depositorekening openen. De Volharding stort op elke geopende depositorekening € 250,-. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt.

Depositorekening als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering.

Ook als u al een uitvaartverzekering heeft kunt u een depositorekening openen. Bij uw overlijden valt het bedrag vrij om dit naar eigen inzichten te besteden aan uw uitvaart.

Teveel geld opzij gezet?

Het bedrag dat overblijft is voor uw nabestaanden. Dit bedrag kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor de uitvaart van uw partner. Wij bevelen u aan dat u niet meer dan € 7.500,- per persoon opzij zet.

Gratis en vrijblijvend advies aan huis.

Onze uitvaartprofessionals van de CUVO/De Volharding helpen u gratis en vrijblijvend uw uitvaartwensen vast te leggen en de kosten van uw uitvaart inzichtelijk te krijgen. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositorekening voldoende dekkend zijn. Dit kan op afspraak bij u thuis of tijdens het gratis inloopspreekuur. Elke dinsdag van 10.30 - 12.30 uur op de Roggeveenstraat 141, hoek Prins Hendrikstraat in Den Haag.

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.

Vraag direct informatie of een vrijblijvend informatiegesprek aan of start gelijk met geld opzij zetten door het onderstaande formulier in te vullen.

Depositofonds formulier

Geef uw wens aan door één of meerdere vakjes aan te vinken.