phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Sociaal - Ombudsteam Zoetermeer
Raad & Daad

Sociaal - Ombudsteam Zoetermeer

Hulpverleners
Ons sociaal - ombudsteam heeft het druk gekregen mede omdat mensen over het algemeen veel sneller geholpen worden bij De Volharding dan bij de gevestigde hulporganisaties, zeker als het over schuldhulp gaat. Er zijn bij andere organisaties nog steeds wachtlijsten van soms wel zeven weken voordat mensen terecht kunnen om hun schulden voor te leggen aan een deskundige en te kijken hoe zij het beste geholpen kunnen worden om eventueel toegelaten te worden tot de schuldhulpverlening.
Uitbreiding van ons ombudsteam is dan ook wenselijk. Mensen die zich geroepen voelen andere te helpen kunnen contact met ons opnemen.
/

Regelmatig krijgen wij vragen of je een opleiding nodig hebt om mee te kunnen draaien in ons sociaal - ombudsteam. In principe niet, maar het helpt als je hulp wil geven bij administratie dat je daar ook iets van af weet. Evenzo over schuldhulp, maar juist ervaringsdeskundige zijn welkom. Binnen het gezellige team krijg je goede begeleiding, trainingen en adviezen. Wij kijken waar je het meest geschikt voor bent.

Wees welkom! Gewoon proberen! Mensen die hulp geven krijgen daar veel voor terug.

Iedere dinsdag van 11.00 tot 14.00 uur en elke donderdag van 11.00 uur tot 14.00 uur kunt u ons vinden in Het Forum Stadhuisplein 1 - 2711 EC Zoetermeer. Ook buiten de spreekuren kunt u contact met ons opnemen.

Info? Bel 070 221 05 82 E. steunentoeverlaat@devolharding.nl