BUURHUIS

 

Altijd al houtbewerken, 3D-printen, schilderen, pottenbakken, keramieken of programmeren van electronica willen leren? 

Op 15 april 2024 is een nieuw, 1.500 m2 groot klusparadijs in de Bautersemstraat in Den Haag geopend, ons Buurhuis.

 
buurhuis-pauze-workshop-keramiek
 

We hebben in het Buurhuis 6 verschillende werkplaatsen/ateliers gerealiseerd waar je allerlei workshops en cursussen kunt volgen. Als volleerd hobbyist is ook het mogelijk zelfstandig van onze faciliteiten gebruik te maken.

In het Buurcafé kun je tijdens de pauze of voor en na je cursus terecht voor een kopje koffie met wat lekkers en om andere mensen te ontmoeten. Zoals dat hoort bij de Volharding zijn de prijzen van workshops, cursussen en andere activiteiten uiterst scherp. Gewoon omdat je lid bent! 

Lees verder en ontdek waaraan je allemaal kunt deelnemen. 

 
buurhuis-houtbewerking-workshop-den-haag
 

In de houtwerkplaats, met alle denkbare machines voor houtbewerking aanwezig, geven we workshops voor beginners waarin we bijvoorbeeld een volgelhuisje of vlinderkastje maken. Na de zomer starten weer de de cursussen houtbewerking en meubelmaken.

Wanneer je een ervaren klusser bent kun je met een strippenkaart gebruik maken van alle faciliteiten om je project vorm te geven.

Creatief-knutselen-den-haag
 

In het Crea Atelier worden allerlei creatieve workshops gegeven. Van knippen en plakken tot houtbranden en mozaieken. Met pasen en kerst zijn er workshops in het thema.

Doe mee in ons Crea Atelier en boek snel. De workshops die hier worden gegeven zijn altijd snel volgeboekt.

Schilder-workshop-den-haag
 

In ons Schilder Atelier kun je schilderen en tekenen onder leiding van één van onze hoofddocenten. In de zomermaanden worden korte workshops gegeven met diverse onderwerpen.

Vanaf september beginnen de meerdaagse curssussen waaronder bijvoorbeeld portretschilderen.  

 
keramiek-cursus-den-haag
 

In het Keramiek Atelier kun je lessen volgen in pottenbakken, de mooiste vormen en voorwerpen in keramiek bakken.

Naast de kortere thema-lessen gedurende de zomermaanden is het mogelijk op bepaalde momenten in de week zelf een draaitafel te huren wanneer je een geoefende keramist bent. 

In september starten de langere cursussen waarin je bijvoorbeeld keramiek van A to Z leert.

buurhuis-workshop-arduino-programeren
 

In het Tech Atelier worden workshops gegeven op het gebied van 3D-printen en het programmeren van slimme electronica.

3D printen is van de laaste tijd en neemt een enorme vlucht. Samen met onze docent maak je al snel de leukste producten.

Electronica moest vroeger gesoldeerd worden, tegenwoordig wordt vaak een kleine processor gebruikt die u leert programmeren.

buurhuis-yoga-en-mindfulness-sessies-den-haag
 

Op de bovenverdieping vindt je een fijne zen-ruimte waar je onder andere lessen in Yoga, mindfullness en andere technieken kunt bijwonen.

Even bijkomen van de drukte van alle dag.

Eenvoudige kleedkamers en een doucheruimte zijn aanwezig.

 
buurhuis-buurcafe
 

In de pauzes kun je in ons gezellig Buur Café genieten van een heerlijk kopje koffie, verschillende thee-varianten of frisdrank. In deze ruimte zullen ook thema-avonden, muziek en andere informatieavonden gehouden worden.

Niets is te gek en elk idee dat past in onze filosofie van informeren, inspireren en activeren zullen we omarmen. 

 
 
 

Ontdek je creatieve kant en laat je inspireren door de boeiende creatieve workshops bij De Volharding in Den Haag!

Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende hobby, onze workshops bieden voor elk wat wils.

Van schilderen tot keramiek, van fotografie tot handwerken, we bieden een breed scala aan workshops die geschikt zijn voor alle niveaus en interesses. Onze docenten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren terwijl je nieuwe vaardigheden leert en je artistieke horizon verbreedt.

Onze workshops worden gehouden in een inspirerende en gastvrije omgeving bij De Volharding in Den Haag, waar je kunt genieten van de gemeenschap van gelijkgestemde creatievelingen. Of je nu alleen komt of met vrienden, je zult gegarandeerd een geweldige tijd hebben terwijl je jouw interesse voor kunst en creativiteit verkent.

Bovendien zijn onze workshops flexibel en gemakkelijk toegankelijk. Met verschillende beschikbare datums en tijden, evenals betaalbare tarieven, is het eenvoudig om een workshop te vinden die past bij jouw schema en budget.

Mis deze kans niet om je creatieve potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze creatieve workshops bij De Volharding in Den Haag en begin aan een reis naar zelfexpressie en artistieke groei!