home-mobiel
 
 

We zijn een niet op winst gerichte onderneming met als doel maatschappelijk verantwoord ondernemen.  We leggen een solide basis voor duurzame samenwerking in een samenleving die al te zeer op het individu gericht is geraakt.

Een coöperatie, dat is samen aan de slag. Met als helder doel: economische macht door schaalgrootte en verbondenheid met elkaar. Samen sta je sterker. 

Goed zijn voor elkaar. Dat is wat we willen zijn. Dat is wat we doen.

 

Realisatie van ons Buurhuis gestart

  In de Bautersemstraat zijn we van start gegaan met de realisatie van een aantal professionele werkplaatsen / ateliers waar vanaf medio april 202... Lees meer

Volhardingpad realisatie gestart

Doordat De Volharding geen winstoogmerk heeft blijven er bijna elk jaar inkomsten over welke besteed kunnen worden aan maatschappelijk relevante pr... Lees meer

Herinneringen blijven

Ons uitvaartbedrijf is gestart met de campagne "Herinneringen blijven". In deze campagne wordt de nadruk gelegd op de herinnering in plaats van op ... Lees meer

Agenda

MRT
5
Inloopspreekuur uitvaartconsulent

CUVO spreekuur | 10:00 - 12:00 | Roggeveenstraat 116

MRT
5
Stadswandeling met Haags Hopje

Buitenactiviteiten | 10:30 - 13:00 | ingang Stadhuis (Atrium), Spui 70 den haag

MRT
7
Handwerkatelier | open inloop

Workshops & Cursussen | 10:00 - 12:00 | De Volharding Roggeveenstraat 116

MRT
7
VOL!| Crea Atelier - Oifant beschilderen

Workshops & Cursussen | 13:00 - 15:00 | De Volharding Roggeveenstraat 116

 
 
 
 
 

Zin om iets nieuws te leren of te maken? Doe mee met leuke workshops of lessen.
In ons Crea-Cafe worden in groepsverband onder begeleiding de mooiste dingen gemaakt.

Zoek & Ontmoet !
Plaats een korte oproep op ons prikbord en ontmoet een wandelmaatje, een andere fietsfanaat of een gezellige date voor een cultureel uitstapje. 

Een aantal malen per jaar brengen wij het glossy Volharding-magazine Buur uit met allerlei verenigingsnieuws, leuke dingen om zelf te doen en de zeer populaire Volharding prijspuzzel.

We organiseren leuke en inspirerende dagjes uit. Ga een keertje alleen of met een aantal vrienden en vriendinnen mee, ontmoet andere mensen én ondek hoe mooi de omgeving is.

 
 
 

Cuvo Uitvaartzorg is één van onze bedrijven waar u als lid van De Volharding een interessante korting krijgt.

Herinneringen blijven.  

Alles goed geregeld? Spaar in ons depositofonds voor uw uitvaart en ontzorg uw nabestaanden. Met jaarlijkse marktconforme rentebijschrijving.

Op vertoon van de Volharding voordeelpas (voorheen Hofpas) ontvangt u bij een flink aantal ondernemers interessante kortingen. 

 
advertentie-houtbewerking-1024x312