home-mobiel
 
 

We zijn een niet op winst gerichte onderneming met als doel maatschappelijk verantwoord ondernemen.  We leggen een solide basis voor duurzame samenwerking in een samenleving die al te zeer op het individu gericht is geraakt.

Een coöperatie, dat is samen aan de slag. Met als helder doel: economische macht door schaalgrootte en verbondenheid met elkaar. Samen sta je sterker. 

Goed zijn voor elkaar. Dat is wat we willen zijn. Dat is wat we doen.

 

Krijg inzicht in je gezondheid| spreekuur: De Gezondheidondernemer

Vanaf 1 juni nieuw in het Buurhuis Inloopspreekuur, regulier spreekuur en health checks.  Je bent niet ziek, maar je wilt beter worden Vag... Lees meer

De Volharding sponsort Haegsche Ooievaar Runners bij Roparun

Deze sportieve gebeurtenis vindt plaats in het pinksterweekend van 2024, van zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei. Voor het eerst sinds 2019 is... Lees meer

Buurhuis gereed

  In de Bautersemstraat is het Buurhuis geopend. In het voormalige uitvaartcentrum van de CuVo is een klusparadijs vaan 1.500 m2 aan aantal profes... Lees meer

Agenda

MEI
21
Crea Atelier - Tree of Life dromenvanger (2 delen )

Crea Atelier | 10:00 - 12:00 | deel 1 / 2 | Het Buurhuis Bautersemstraat 3 Den Haag

MEI
21
Inloopspreekuur uitvaartconsulent

CUVO spreekuur | 10:00 - 12:00 | Roggeveenstraat 116

MEI
21
Introductieles: Kleurenlamp programmeren met Arduino

Tech Atelier | 10:00 - 13:00 | Bautersemstraat 3, 2518PC Den Haag

 

Altijd al houtbewerken, 3D-printen, schilderen, pottenbakken, keramieken of programmeren van electronica willen leren? 

Vanwege een groeiende belangstelling hebben we onze workshopfaciliteiten uitgebreid en is onlangs een nieuw, 1500 m2 groot klusparadijs met 6 verschillende ateliers in de Bautersemstraat open, ons Buurhuis.       Lees meer

 
 

Zin om iets nieuws te leren of te maken? Doe mee met leuke workshops of lessen.
In ons Buurhuis en op onze locatie in de Roggeveenstraat worden in groepsverband en onder begeleiding de mooiste dingen gemaakt.

Zoek & Ontmoet !
Plaats een korte oproep op ons prikbord en ontmoet een wandelmaatje, een andere fietsfanaat of een gezellige date voor een cultureel uitstapje. 

Een aantal malen per jaar brengen wij het glossy Volharding-magazine Buur uit met allerlei verenigingsnieuws, leuke dingen om zelf te doen en de zeer populaire Volharding prijspuzzel.

We organiseren leuke en inspirerende dagjes uit. Ga een keertje alleen of met een aantal vrienden en vriendinnen mee, ontmoet andere mensen én ondek hoe mooi de omgeving is.

 
 
 
 
 
 

Cuvo Uitvaartzorg is één van onze bedrijven waar u als lid van De Volharding een interessante korting krijgt.

Herinneringen blijven.  

Alles goed geregeld? Spaar in ons depositofonds voor uw uitvaart en ontzorg uw nabestaanden. Met jaarlijkse marktconforme rentebijschrijving.

Op vertoon van de Volharding voordeelpas (voorheen Hofpas) ontvangt u bij een flink aantal ondernemers interessante kortingen.