Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

ONZE UITVAARTCONSULENTEN

 

Inloopspreekuur


De uitvaartconsulenten van CUVO houden op verschillende locaties inloopspreekuur. Stel hier al uw vragen over uitvaarten, wensen vastleggen, het lidmaatschap of geld opzijzetten in het Depositofonds. Onze consulenten staan voor u klaar om advies te geven en beantwoorden graag uw vragen.

 

Hieronder leest u welke inloopspreekuren u zonder afspraak kunt bezoeken.
Uiteraard kunt u de consulenten ook telefonisch bereiken: 070 - 346 95 71

 • Elke dinsdag tussen 10:00 uur tot 12:00 uur.
  Locatie: De Volharding
  Adres: Roggeveenstraat 116, 2518 TT Den Haag
   
 • Elke 1ste en 3de maandag van de maand tussen 14:00 uur en 16:00 uur
  Locatie: WoonZorgPark Loosduinen in het Carrousel
  Adres: Willem III Straat 36, 2552 BR Den Haag
   
 • Elke vrijdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur
  Locatie: Bibliotheek Forum
  Adres: Stadhuisplein 12711 EC Zoetermeer

Liever een afspraak of vragen? neem contact op:  (070) 346 95 71

 

Niemand in mijn omgeving weet wat ik wil voor mijn begrafenis of crematie.

Hoe pak ik dat aan?

Nog niet zolang geleden paste een complete uitvaart op een bierviltje. En eigenlijk kan het nog steeds op een klein papiertje staan. Als een ander het maar weet. Uw nabestaanden hoeven niet direct op de hoogte te zijn van uw precieze wensen.

Wij kunnen u helpen de mogelijkheden op een rijtje te zetten en zullen de wensen netjes bij ons in de kluis bewaren. Zelf krijgt u wat we besproken hebben in een mooie map. Alles wat verder met de uitvaart te maken heeft, kunt u ook in de map bewaren. Denk aan polissen,  teksten of belangrijke adressen voor bijvoorbeeld een kaart. Deze map kan de kast in en u hoeft de mensen om u heen alleen te laten weten waar hij staat voor als deze nodig is. Zij zijn dan op de hoogte en wij ook. Maakt u gerust een afspraak.

wegwijs
 
polissen

Ik heb nog oude polissen die mijn ouders hebben afgesloten.

Moet ik die bewaren?

JA! Die zijn misschien niet zoveel geld waard vandaag de dag en als u ze goed bekijkt was de premie soms maar 2 cent per week. Maar reken maar dat er hard voor is gewerkt destijds! Elke week kwam de bode aan de deur om de premie op te halen en als er wat meer te besteden was kwam er een polisje bij. Vandaar die grote stapel. En die hele oude maatschapijtjes bestaan vaak nu niet meer. In de loop der jaren zijn ze overgenomen en overgenomen. Dus ook daarvan vindt u soms nog brieven in de stapel papieren.

Met liefde voor u gespaard.

Gelukkig kennen wij onze weg in deze la, map of zelfs schoenendoos. Met veel plezier brengen we hier wat overzicht in aan. We zetten het op een rijtje en berekenen de waarde. We hebben ook nog iemand op kantoor die precies weet onder welke maatschappij de polis nu valt. Vaak geen enorme bedragen, maar met liefde voor u gespaard. Wees er zuinig op.

 

Liever een gewone afspraak?

Vul dan het formulier hieronder in en verstuur 'm direct.

 

Heeft u een Mijn Volharding account? Log dan in!


Uw gegevens


Beveiligingscode Beveiligingscode