banners-mobiel-22
 
Iedereen is welkom om bij ons een depositorekening te openen, wij hanteren geen maximale leeftijd of medische eisen. Uw gespaarde geld is niet gekoppeld aan een standaard pakket.

Wat zijn de voordelen van het Depositofonds?

U ontvangt direct de € 250,- uitvaartkorting op uw rekening.

Bij het openen van een depositorekening storten we direct uw toekomstige  uitvaartkorting van € 250,- in uw eigen depot zodat over deze korting ook rente wordt uitgekeerd. 

De rente die u ontvangt op uw deposito is over het algemeen hoger dan bij de bank.

De rente op de deposito-tegoeden bedroeg 0,7% over 2022.*

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.

Geen deelname eisen

Er gelden geen beperkende voorwaarden voor deelname aan het fonds. Of u 18 of 81 jaar bent, iedereen is van harte welkom. Ook kunt u voor uw (klein-)kinderen een depositorekening openen. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt. Het bedrag is bestemd voor de uitvaart.

U bepaalt zelf hoe u uw geld voor de uitvaart bij CUVO wilt besteden

U spaart een geldbedrag en niet voor een vooraf vastgesteld pakket. U mag dus zelf bepalen hoe u het geld voor uw uitvaart zou willen besteden bij CUVO. Dat geeft veel mogelijkheden om de begrafenis of crematie helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Blijft er na de uitvaart een bedrag over? Geen zorgen, het overgebleven bedrag gaat terug naar uw erfgenamen.

Depositorekening als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering

Ook als u al een uitvaartverzekering heeft kunt u een depositorekening openen. Bij uw overlijden komt het bedrag vrij om dit naar eigen inzichten te besteden aan uw uitvaart bij CUVO.

 

Voordelig geld opzij zetten in het Depositofonds

Meld u direct aan voor het Depositofonds.

 
 

Ben je nog geen lid en wil je ook gaan sparen?

Geef je dan op voor een gratis lidmaatschap, ontvang een lidnummer en gebruik dat nummer om met sparen te starten.