banners-overons2
 
banners-mobiel-over-ons-02
 
 

VAN DE VOORZITTER

Groei en vernieuwing. Twee thema's die u op de site van de Volharding zult herkennen. Want onze coöperatie groeit per jaar met vijf procent en daar zijn wij ontzettend blij mee. Hoe meer leden we hebben, hoe meer wij voor u kunnen betekenen.  

Samenbrengen, activeren en inspireren is ons streven. 

Dat doen we door allerlei activiteiten te organiseren. Workshops, cursussen, dagtochten naar leuke bezienswaardigheden en andere bijeenkomsten. 

Lees op de site meer over de activiteiten die op dit moment worden geoganiseerd en waar u zich voor op kunt geven.

Lees ook over de mogelijkheden om te gaan sparen voor uw uitvaart. Met een bedrag ineens of bijvoorbeeld maandelijks een storting ontstaat er na verloop van tijd een mooi bedrag en dat geeft rust. Wilt u daar meer over weten? De uitvaartconsulenten van de CUVO kunnen u alles vertellen in een vrijblijvend gesprek.

Financieel voordeel organiseren we door onze schaalgrootte te gebruiken en korting te bedingen. Met onze Volharding voordeelpas bijvoorbeeld ontvangt u bij een groeiend aantal ondernemers in de stad een interessante korting.

Zo helpen we elkaar!

Kortom, een vereniging waarvan je graag lid bent of wordt!

Peter Visser

 
voorzitter
 
organisatie
 
 
organisatie-mob-02
 
 

Onze vaste kern

 
Marion van der Schee Manager ledenservices & dagtochten
mariona

Marion van der Schee

Marion is verantwoordelijk voor de ledenservices waaronder de ledenadministratie en de telefonische bereikbaarheid. Daarnaast is zij druk met de de organisatie en uitvoering van onze dagtochten.

Marion werkt sinds januari 2017 bij de Volharding

Stephanie Kleine Programma-manager activiteiten & webcontent
stephanie

Stéphanie Kleine

Stéphanie is de programma-manager van alle activiteiten en verhuur in het Buurhuis, buiten-  en overige activiteiten op onze andere locaties. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrieven en content op onze socials en deze website.

Stéphanie werkt sinds januari 2016 bij de Volharding.