Active Health Center Leidschenveen

Henri Faasdreef 226 ∗ 2492 JP Den Haag
070 - 4444082
 ∗ ofni.[antispam].@ahcleidschenveen.nlWebsite

 

Je voordeel

 

1 week gratis Body & Mind lessen (Pilates, Yoga, Active Flow)

Zwemmen voor mindervalide senioren, elke vrijdag om 12:00 uur. De prijs is € 7,50 voor z'n tweeën, inclusief kop koffie.

 

 
754134682837-n
logo-2-30
ahc-logo
 

Active Health Center biedt jou dé kick-off naar een gezonde leefstijl, waarbij jouw persoonlijke doelstelling en onze betrokkenheid centraal staan.

 

Binnen onze club zijn er veel verschillende mogelijkheden voor zowel inspanning als ontspanning. Van individueel fitness tot energieke groepslessen en body & mind aanbod. Wij onderscheiden ons graag van andere sportclubs door de aanwezige kennis op het gebied van gezondheid en bewegen. Dit alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.

 

Iedereen is in onze sportclub welkom. Mannen en vrouwen, jong en oud, beginners tot gevorderde!
Together we make you FeelGood!

 

Zwemmen voor mindervalidenzwemmen


Active Health Center Leidschenveen heeft een mobiele tillift in gebruik genomen. Hierdoor kunnen ook mindervalide senioren in het AHC terecht voor beweging en recreatie.

 

Elke vrijdag om 12 uur is er de mogelijkheid om te zwemmen. Het zwembad is verwarmd tot 31 graden en is uitermate geschikt voor het trainen van belangrijke spiergroepen in het tegengaan van stijfheid. De zwemsessies zijn in groepsverband en onder begeleiding.

 

Na de zwemsessie kan men gezellig een kopje koffie drinken. Mindervalide ouderen dienen wel vergezeld te worden van een buddy, dus een partner, familielid, kennis of vrijwilliger.

 

De prijs is €7.50 voor met z'n tweeën, inclusief een kop koffie.

 

Active Health Center is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Leidschenveen, Mooi, Gezond