Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

BELEVING AAN ZEE

Vuurtorenweg ∗ 2583 XL Scheveningen
o70-221 0359 ∗ ofni.[antispam].@belevingaanzee.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

Bij groepen vanaf 12 personen​ mag de vrijgezel gratis meedoen

 
baz
belevingaanzee
5ae9cc0686809-baz-logo-def
 
 
Beleving aan Zee is een evenementenbureau dat activiteiten verzorgt op en aan het strand van Scheveningen. Be​kijk ons ruime aanbod van leuke bedrijfsuitjes, originele workshops, actieve teamuitjes, gezellige vrijgezellenfeesten en mooie familiedagen.
Het hele jaar door organiseren wij op professionele wijze actieve, culinaire, culturele en creatieve uitjes op verschillende locaties op en rond het strand van Scheveningen. Van een activiteit tot een compleet verzorgde dag!

Benieuwd naar een workshop cocktail shaken? Of kom powerkitenRelaxed salsa dansen of lekker yoga aan zee? Lachen met je team bij Expeditie Robinson of Archery Tag. Bekijk ons ruime aanbod van originele workshops en activiteiten op belevingaanzee.nl!

  • Als lokaal bedrijf zijn wij 100% persoonlijk betrokken bij al onze activiteiten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en je beleving tot een succes maken.

  • Al onze instructeurs zijn echte strandliefhebbers en zeer ervaren binnen hun eigen tak van sport. Met hun kennis en ervaring maken zij de activiteit tot een authentieke beleving. Fun en veiligheid staan voorop. 

  • Bij slecht weer bieden wij leuke alternatieven, waardoor je nooit met lege handen komt te staan.

 

 

Beleving aan Zee is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Scheveningen, Vrijetijd & uitgaan