Chouette

Damlaan 9 ∗ 2265 AL Leidschendam
070 - 320 01 41 ∗ ofni.[antispam].@chouette.euWebsite

 

Je voordeel

 

10% korting op de gehele collectie nachtkleding, zoals dusters, pyama's en nachthemden en huispakken

 
chouette
mona-bh
chouette
 

Chouette,  lingeriespeciaalzaak & mammacare specialist

 

nachtkleding-30025 Jaar geleden is Gerda Belt Lingeriespeciaalzaak Chouette gestart aan de Damlaan in Leidschendam. Bij Chouette word je nog ouderwets goed geholpen bij het kiezen van de juiste BH, ondergoed en lingerie. Hier weet men nog wat het lingerievak inhoudt.

 

De filosofie van Gerda is persoonlijke service geven in de breedste zin van het woord. Deze service is gericht op de kwaliteit van de produkten, de persoonlijke benadering van de klant en professionele invulling van de wensen op alle gebied.

 

Naast de moderne shapewaer kun je hier ook terecht voor een klassieke foundation. Chouette heeft naast de modische beugel-BH eveneens comfortabele bodyfashion, ondermode en homewear.

 

Chouettte werkt uitsluitend met bekende merken in het middensegment welke een hoge kwaliteit waarborgen en optimale pasvorm met een hoog draagcomfort. Een collectie voor de zelfbewuste vrouw tot in grote cupmaten.

 

Mammacare

Borstprothesen, protheselingerie en badmode vormen een belangrijk onderdeel van deze lingeriezaak.

 Er is een aparte afsluitbare ruimte in de zaak, waardoor de privacy is gewaarborgd. Vrouwen voelen zich hier op hun gemak en weten dat ze goed geholpen worden.

 

OPENINGSTIJDEN:

maandag                    : gesloten
dinsdag t/m vrijdag  : van 10.00 tot 17.30 uur
zaterdag                     : van 10.00 tot  17.00 uur

 

Chouette Lingerie is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Leidschendam, Kleding