DE ARA DIER & ZORG

Kerklaan 42A-44A ∗ 2282 KC Rijswijk
070-7620818 ∗ ofni.[antispam].@dearadierenzorg.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

Een gratis klantenkaart  waarmee u korting krijgt op volgende aankopen. Bezorging in Rijswijk gratis en in Den Haag tegen een laag tarief.

 
witvlak-400-400
ara-logo-sq
ara
 

Zoals van oudsher bekend is De Ara Dier & Zorg dierenspeciaalzaak gevestigd in Oud-Rijswijk .

 

katBreed assortiment
Met een oppervlakte van ruim 230m2 een complete zaak die op alle huisdierwensen zal voldoen. Voor uw hond, kat, vogels, vissen en knaagdieren bieden wij een groot assortiment . Van speelgoed tot huisvesting, kleding, kauwartikelen, krabpalen, manden, kussens, riemen, halsbanden etc. Steeds een actueel assortiment met nieuwe producten en noviteiten zodat er altijd iets interessants te vinden is. Ook op het gebied van voeding zijn er vele kwaliteits merken in huis. En hebben wij uw favoriete merk niet in huis, dan wordt daar snel voor gezorgd. Ook aan het dier met een bijv. een allergie of problemen met vacht, huid en blaasgruis wordt bij ons gedacht, hiervoor hebben wij bijv. graan- en glutenvrije producten.

 

Dierenarts en Apotheek 
Daarnaast werken wij ook samen met Dr Wooff onze dierenarts in de eigen praktijk achterin onze zaak. Hierdoor kunnen wij u ook voorzien van voor geschreven medicatie en / of veterinaire voedingen. Tevens is er ook een uitgebreide dieren apotheek aanwezig met goede en bekende merken voor problemen met uw huisdier zoals vlooien, teken, wormen. Ook kunt u voor een heerlijk geurende shampoo en geurtjes bij ons terecht.

 

Aquariumn
Daarnaast hebben wij een schitterende aquarium afdeling voor zowel de tropische- als koud water vis liefhebber. Voor de totale verzorging van uw aquarium , maar ook voor een breed en steeds wisselend assortiment vissen en planten, mooie design aquaria van klein tot groot, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons gespecialiseerde personeel staat u graag bij met raad en advies

 

Opvang
Gaat u met vakantie? Uw kleine huisdier zoals vogel, konijn, cavia etc kan bij ons komen logeren. Het liefst in eigen verblijf of in onze binnen of buiten verblijven.

 

Wij staan voor goede service en kwaliteit met o.a. thuisbezorgen, inlaadservice als u bij ons voorrijdt, vrij parkeren voor de deur en onze klantenkaart. Met speciale wensen en vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Wij zien u graag, het Ara Team

 

De Ara Dier & Zorg is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Rijswijk, Boodschappen