Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

EIBER BIER

Televisiestraat 2F ∗ 2525KD Den Haag
06-43992522 ∗ ofni.[antispam].@eiberbier.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

15% korting op een proeverij door EIBER BIER!

 
hofpas-bier-3x3-2
hofpas-bier-3x3
hofpas-bier-logo
 

hofpas-bier-extra

Eiber Bier is een kleinschalig Haags biermerk. Het woord 'eiber' is een andere benaming voor ooievaar, de vogel die pronkt op het stadswapen van Den Haag. Brouwer Jasper van den Burg maakt graag smaakvolle bieren zonder al te extreme smaakexplosies. Elk bier verwijst naar een stukje Den Haag, zowel uit het heden als het verleden. Dat lokale gevoel wil Eiber ook uitdragen via de bieren en wil dat ook vooral zo behouden. Bier voor zowel de Hagenaar als de Hagenees, maar voornamelijk voor iedereen die van een goed glas speciaalbier houdt. 

 


OVER JASPERhofpas-bier-extra-2

''In 2006 maakte ik voor het eerst kennis met het bier brouwen, ik begon namelijk met werken in Het Brouwcafé in Scheveningen. Ik leerde steeds meer over bier en raakte erg enthousiast over dit mooie product. Hier is dan ook mijn droom begonnen: Een Haags bier op de markt zetten en dan het liefst natuurlijk in een eigen brouwerij in Den Haag. Begin 2016 ben ik begonnen met het op grotere schaal brouwen van EIBER Bier. Een eigen brouwerij in Den Haag is op dit moment nog toekomstmuziek, maar EIBER is hard bezig om haar vleugels uit te slaan en Den Haag (en omstreken) kennis te laten maken met dit bier. Wij brouwen momenteel EIBER Hof Blond, EIBER De Baron en EIBER Zeer Hoppig Bier.''

 

OVER LOUISE

''Dat Jasper zijn eigen biermerk wilde beginnen, kwam voor mij niet als een grote verrassing. Hij heeft mij nogal aangestoken met zijn passie voor bier. Ik word dan ook heel blij van een lekker speciaalbiertje op een terras. Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst wijn heb besteld! Al jaren hebben we het over zijn droom, wat inmiddels ook mijn droom is geworden. Samen denken we na over de toekomst van EIBER en daarnaast ga ik zoveel mogelijk mee naar leuke marktjes, houd ik mij bezig met social media en de creatieve kant voor EIBER.''

 

BIERPROEVERIJ 

Op vertoon van de Hofpas  profiteer je 15% korting op een bierproeverij door Eiber Bier.

 

MEER DAN BIER PROEVEN

EIBER verzorgt graag een bierproeverij om je een inkijk te geven in de wereld van bier. Tijdens de proeverij leer je op een andere manier naar bier te kijken. Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat je als eindgebruiker er van kan gaan genieten? Je gaat het bier bekijken, ruiken en proeven. Op deze manier proef je verschillende uiteenlopende bieren in proefglazen van 10 cl. Daarnaast horen jullie de leukste weetjes en de mooiste anekdotes over het bier dat je drinkt. De ingrediënten, het brouwproces en de geschiedenis van bier komen allemaal aan bod! De proeverij zal ongeveer een uur duren.

 

LOKALE BIEREN

Voor de bierproeverij gebruiken we graag bieren die lokaal gebrouwen worden, want waarom zouden we immers bier van ver drinken terwijl er in de buurt zulke mooie bieren gemaakt worden?! Wilt u liever een andere selectie bieren is dat natuurlijk wel mogelijk!

 

LOCATIE
EIBER Bier beschikt over een mooie locatie in Den Haag waar de proeverij gegeven gaat worden. Wij bevinden ons op de 6e etage in het pand van The New Farm op de Televisiestraat 2F. Vanaf hier geniet je naast de bieren ook van het prachtige uitzicht over onze stad! 

Kijk hier voor de opties en prijzen. Vergeet niet te vermelden dat u boekt met een Hofpas.


BIERPROEVERIJ Den Haag - Officiële website van Eiber Bier uit Den Haag

 

 

 

Voor meer informatie: www.eiberbier.nl 

 

PROOST!

hofpas-bier-extra-3

 

EIBER BIER is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Escamp, Horeca