Escaperoom Rijswijk

Diepenhorstlaan 11c ∗ 2288EW Rijswijk
070-737 12 15 ∗ ofni.[antispam].@escaperoomijswijk.nl ∗ website

 

Je voordeel

 

12,5% korting p.p. van maandag t/m donderdag *

 
execution-4x4
mystery-of-whitechapel-vierkant-1
5a0c381b3806b-weblogo-sq
 

 

In een escaperoom is het de bedoeling om binnen 60 minuten een weg naar buiten te vinden. Door het oplossen van puzzels en raadsels, het vinden van spullen in de kamer en vooral door goed samenwerken krijg je steeds meer aanwijzingen die jou helpen de uitgang te vinden. Weet jouw team zich door de puzzels en raadsels door op tijd naar buiten te krijgen?

 

escape-room-rijswijk-kerk-400

 

Ervaring van een deelnemer

'Ik stond op de drempel om mijn 99ste Escaperoom te gaan spelen. Wat kan ik verwachten, kunnen ze me verbazen, krijg ik weer dat heerlijke WTF gevoel? Ik was eigenlijk al op het punt om te gaan accepteren dat ik alles in een Escape Room al wel eens gezien had.... En toen kwam Jason's Curse!!Deze Escaperoom is de absolute creme de la creme van de Escaperooms in Europa. Het is het team van Escaperoom Rijswijk gelukt een kamer te bouwen die de vier belangrijkste elementen van een Escaperoom (Puzzels, Storytelling, Beleving en Techniek) tot in perfectie combineert en samensmelt tot een uur vol verbazing, adrenaline, lol, angst en euforie! Bedankt wij hebben genoten en weten weer waarom Escaperooms zo verslavend zijn!''

 

 

 

Wij hebben verschillende Escaperooms

 

mystery-of-whitechapel-vierkant-1

Jack the Ripper, the mystery of Whitechapel

Oud-Londen, diverse slachtoffers zijn ten prooi gevallen aan de beruchte seriemoordenaar “Jack the Ripper”. Je komt binnen in het kantoor van de  rechercheur die onderzoek doet naar de moorden. Er ontbreken een paar puzzelstukken, het onderzoek loopt vast. Kan jij met je team aanwijzingen vinden en het raadsel oplossen? De tijd tikt door, maar hoe veilig zijn jullie zelf in deze zenuwslopende strijd… Zorg ervoor dat je erachter komt in welke volgorde de moorden zijn gepleegd. Heb je de volgorde ontdekt? Zorg er dan ook voor dat je zijn kantoor zo snel mogelijk weer verlaat!

 

 

 

 

 

 

 

hangover-escape-room-rijswijk-300x152

The Hangover 

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen…
Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond…
Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet. Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen. Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest. Trouwens, is iedereen er wel. 1, 2, 3..

 

 

execution

The Execution

Een mysterieuze brief nodigt je uit om in the State Prison, een executie bij te wonen van ene J Blackwire. Met knikkende knieën loop je de gevangenis binnen. Wat is hier eerder gebeurd? Wie heeft hier eerder gezeten? En is iedereen het wel eens met de dingen die hier gebeuren of zijn er mensen aanwezig die het tegenwerken? Al snel blijkt dat jullie bezoek heel anders zal lopen dan vooraf gepland.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want je komt enkel een executie van iemand anders bij wonen, toch……?

 

 

 

Durf jij het aan? 

*Je voordeel bij Escape Room Rijswijk:

12,5% korting p.p. van maandag t/m donderdag. 
Voor de kamers : Jack the Ripper: The Mystery of Whitechapel, The Hangover  en The Execution

Maximaal 6 personen per pas.

 

 

Escaperoom Rijswijk is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Rijswijk, vrije tijd & uitgaan