GOMSA

Zoutmanstraat 6A ∗ 2518GP Den Haag
070 - 3020586 ∗ ofni.[antispam].@gomsa.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

20% korting op
  aardewerk

 
hofpas-gomsa-lamp
hofpas-gomsa
hofpas-gomsa-logo
 

Bij Gomsa kunt u terecht voor een breed assortiment aan sfeervolle Arabische en Oosterse lampen, mozaïektafels, aardewerk, meubelen, kussens en accessoires. Deze worden veelal handgemaakt door ambachtslieden in landen als Tunesië, Turkije, Egypte, India en Marokko. ‘Gomsa’ beschermt tegen het kwaad en wordt gesymboliseerd door het “handje”.
 

Elk artikel is anders en daarmee haalt u altijd iets unieks in huis. Stap in de wereld van Gomsa en laat u betoveren door de sfeer van 1001-nacht. De winkel is gevestigd in Den Haag nabij het centrum. Daarnaast beschikt Gomsa ook over een webshop, waar u kunt bestellen. De website wordt regelmatig bijgehouden met de meest vernieuwde collecties. De winkel is opgericht door Fathi Khayati.
 

Over Gomsahofpas-gomsa-extra
Fathi is geboren en getogen in Tunesië en is in Nederland gekomen door zijn Nederlandse vrouw. Fathi is al  van jongs af aan bekend met het aloude ambacht van het handwerk. Hij is zelf graveur en doet dat al van kleins af aan. Toen Fathi jong was ging hij elke zomer helpen in de winkel van familie en leerde daar graveren. Zo is zijn passie voor dit werk ontstaan. Hij graveerde daar borden en armbanden voor de toeristen.
 

Vanaf zijn 15e had hij al een eigen winkel en graveerde ook in hotels. In 1993 na al vaak in Nederland te zijn geweest, ging Fathi op de Darling Market staan met een eigen stand. Hij verkocht daar armbandjes en borden die hij graveerde, maar ook een kleine collectie lampen.
 

Hij was toen ook gaan wonen in Nederland. Fathi stond tot 1999 in de Darling Market en opende in 2000 de winkel Gomsa in de Zoutmanstraat. Tot op de dag van vandaag staat hij daar met nog veel plezier.   

 

Gomsa is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Zeeheldenkwartier, Huis & Tuin