Hotel Sebel

Prins Hendrikplein 20 ∗ 2518J Den Haag
070-345 9200 ∗ ofni.[antispam].@hotelsebel.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

10% korting

 
5d25efd3ea304-hotel-sebel
downloaden-1 3
5a3a6d4acc6b0-logo-sebel-250-sq
 

 

Hotel Sebel is een charmant driesterrenhotel met gratis WIFI en ligt aan het Prins Hendrikplein in Den Haag precies tussen het centrum en de ambassadewijk in en kan gemakkelijk bereikt worden met één van de trams die vlakbij het hotel stoppen. In de onmiddellijke omgeving vindt u leuke restaurants in alle prijscategorieën.

downloaden 30

Hotel Sebel biedt u 33 comfortabele kamers met privébadkamer. De kamers zijn verdeeld over 3 herenhuizen, waarvan één een mooi Art Nouveau gebouw anno 1882.  Het hollandse ontbijtbuffet wordt iedere dag geserveerd in de ontbijtzaal met litho's van de mooie plekjes van Den Haag van de bekende Haagse schilder Leo Wisselink.

 

Hotel Sebel is gelegen op 5 minuten loopafstand van het Vredespaleis. Scheveningen en Kijkduin zijn met 15 minuten met het openbaar vervoer te bereiken. De binnenstad, Paleis Noordeinde, Binnenhof, World Forum Center (congrescentrum) en vele beroemde musea zijn lopend bereikbaar of een paar haltes met de tram. Hotel Sebel verzorgt ook fietsverhuur.

 

 

 

downloaden-2 3

Hotel Sebel is open! Heeft u vragen over uw verblijf?

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM i.v.m. het coronavirus. Wij geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen. 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Sebel is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Zeeheldenkwartier, Horeca, vrije tijd & uitgaan