Kiekjedag

Van Beverningkstraat 262 ∗ 2582 VN Den Haag
06 285 24 671ofni.[antispam].@kiekjedag.nl ∗website

 

Je voordeel

 

- Een fotoshoot voor 4 personen voor de prijs van 1*
- Een gratis fotodesign adviesgesprek van 1 uur bij u thuis t.w.v. € 87,50 (geen reiskosten in de gehele regio Haaglanden)

 
hofpas-kiekjedag-3x3
hofpas-kiekjedag-3x3-2
hofpas-kiekjedag-nl-logo
 

 

Fotodesign, fotoshoots en workshops

Het leven bestaat uit bijzondere momenten. Die koester je. Kiekjedag.nl, jouw fotograaf en filmer in Den Haag en Scheveningen, legt deze gebeurtenissen met enthousiasme, passie en verrassend oog voor detail vast.  

Van familiefotografie en het fotograferen van huisdieren, tot het filmen van bruiloften. Kiekjedag.nl maakt van elke foto- en filmshoot een blijvend verhaal in prachtige beelden.
Onze diensten: 

  • Fotodesign
  • Portret fotoshoot
  • Workshop foto & film
  • Leren fotograferen    

 

hofpas-kiekjedag-extra hofpas-kiekjedag-extra-2

 

 

Fotodesign

Is jouw interieur toe aan die personal touch waar alleen je eigen foto’s of zelf gekozen foto's voor kunnen zorgen? Laat fotodesigner Micky Bish je gratis adviseren. Alleen met de beste foto’s en de juiste ondergrond, komt je muur tot leven en krijgt je interieur power. Zorg dat jouw mooiste of spannendste fotomomenten aan de muur kwaliteit hebben.

 

Portretfotoshoot

Wil je graag een bijzondere portretfoto laten maken in Den Haag of Scheveningen? Van jezelf, je gezin, (samen met) je partner of je huisdier? In zwart-wit of kleur? Pak het dan gelijk goed aan. Fotograaf Micky Bish haalt persoonlijkheid, karakter of een typische glimlach op de beste manier naar voren tijdens een professionele portret fotoshoot. Samen maken wij er een onvergetelijke sessie van! Maak een dansje in de zee op Scheveningen, spring van een duintop of beklim een boom in het bos. Kortom: voel je vrij, wees jezelf en ga out of the box voor een gedenkwaardige fotoserie!

 

nwsbrf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*  In deze shoot worden max. 4 personen individueel op de foto gezet. Bij deze shoot wordt ook

een filmpje gemaakt voor op je social media! Een fotoshoot kost € 275,-  Je krijgt de foto's die bewerkt worden in hoge resolutie en... rechtenvrij!

 

 

 

Kiekjedag is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Zeeheldenkwartier, Boodschappen