Medellin Secret Coffee

Fahrenheitstraat 446 ∗ 2561 DG Den Haag
06 819 55 204 ∗ ofni.[antispam].@elsecretodemedellin.nlWebsite

 

Je voordeel

 

5% korting op alle huismerk koffie vanaf 1 kilo!

 
downloaden 35
591ac10dd376c-medelin-secret-coffee
logo-medelin-secret
 

Bij Medellín Secret koop je bijzondere koffie voor thuis of op het werk5d0faa9979131-medelin-secret2

Een bijzondere boon verdient het om puur te worden gedronken. Bij Medellín Secret vindt u daarom uitsluitend single finca coffee. Karakteristieke, zuivere koffie van één topplantage met hart voor de wereld.

Medellín Secret is het initiatief van gepassioneerde koffieboeren die geloven dat het anders kan. Die hun mooie oogst liever niet via de grote hoop van een coöperatie in een melange van een multinational zien verdwijnen.

Ze verbouwen, oogsten, branden en vermarkten de bonen zelf, zonder dure tussenschakels. Zo krijgt u meer waar voor uw geld en de koffieboer meer geld voor zijn waar. Medellín Secret behaalde tal van kwaliteitsprijzen, waaronder de eerste plaats in de smaaktest van onze eigen Haagse topkok Pierre Wind.

Medellín Secret heeft drie prachtige finca's: finca La Luisa in Colombia, finca Santa Elena in Costa Rica en finca La Candelaria in Guatemala. Ieder met hun eigen karakteristieke smaakprofiel. Daarnaast hebben we regelmatig bijzondere Single Finca Cup of Excellences van andere finca's.

 

Wil je zelf een keer Medellín Secret koffie proeven? Wij zijn er trots op dat de koffie van Medellín Secret op steeds meer locaties in Nederland wordt geserveerd. Ben je benieuwd naar de unieke smaak keuzes van onze Medellín Secret koffie? Bezoek dan één van onze proeflocaties om te genieten van een lekkere kop koffie.

 

 

Medellin Secret Coffee is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Fahrenheitstraat, Boodschappen, horeca