Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen
 

Restaurant Thai Family

Damplein 25 ∗ 2265 AD Leidschendam
070-220 21 44 ∗ ofni.[antispam].@thaifamily.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

15% korting op de gehele rekening (max. 4 personen) van woensdag tot en met zondag

 
eten 2
logo 7
logo-1
 

 

Bij Thai Family in Leidschendam wordt u onder gedompeld in de hartelijke Thaise sfeer. U proeft de heerlijkste Thaise gerechten, die bereid zijn door onze Thaise kok en zijn team.

picture-2600-1

Wij willen er graag alles aan doen om u te laten ervaren hoe het is om ècht authentiek Thais te eten in een vooral ongedwongen gezellige sfeer, zoals u dat ook overal in Thailand vindt.

Onze recepten en bereidingswijzen gaan tientallen jaren terug. Thailand st

aat bekend als een ideale vakantie bestemming, met idyllische witte stranden, vriendelijke mensen en niet als laatste om zijn verfijnde, vetarme en gevarieerde gezonde keuken met uitsluitend verse ingrediënten.


Eigen import uit Thailand

Om onze specifieke verfijnde smaak en bereidingswijzen te waarborgen, worden veel van onze ingrediënten en specerijen speciaal voor u geïmporteerd uit Thailand. Dit alles zonder toegift aan de ‘Farang’ (buitenlander), wat natuurlijk niet wegneemt, dat we graag

 aan uw persoonlijke wensen voldoen.

 

Aarzelt u niet indien u vragen of speciale wensen heeft. Want als het even mogelijk is, willen we u graag aan het eind van de avond laten weggaan met een voldaan gevoel en een Thaise glimlach op uw gezicht.

binnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thai Family  is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Leidschendam, horeca