Sushi Time Leiden

Botermarkt 5 ∗ 2311 EM Leiden
071-3016204 ∗ nediel.[antispam].@sushitime.nl ∗ Website

 

Je voordeel

 

10% korting op de rekening

 
b 2
sushi
5b72c3aa239fc-sushi-time-leiden
 

Sushi Time Leiden

Fresh Sushi, Fair Price!

 

Deze vestiging van Sushi Time heeft in februari 2014 haar deuren geopend en is inmiddels niet meer weg te denken uit het centrum van Leiden. Sushi Time Leiden levert al jarenlang de beste kwaliteit sushi, voor de beste prijs.

 

Dagverse gerechten

Centraal wordt onze rijst geproduceerd in onze centrale keuken in Amstelveen. Daardoor ben je verzekerd van continue kwaliteit. Daarnaast krijgt de vestiging dagelijks verse vis door de EG gekeurde centrale keuken geleverd. Daarmee maakt vestigingsmanager Ronald met zijn team de beste sushi voor je klaar, want dagelijks verse sushi is bij ons de nummer 1 prioriteit.

 

sushi

 

Openingstijden

Sushi Time is elke dag geopend van 15.00 tot 21.00 uur. Afhalen en bezorgen kan uiteraard ook. Onze bezorgers staan vanaf 16.30 klaar om de sushi rond te brengen.  Op zaterdag openen we de deuren al wat eerder, namelijk om 13.00 uur. Vandaar dat onze bezorgers op zaterdag al vanaf 13.00 uur voor u klaar staan! 

Bestellen kan gemakkelijk via de onze webshop. Voor het geval dat u speciale wensen heeft, graag wil dat we rekening houden met allergiën of een opmerking heeft? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld aan het einde van het bestelproces in onze webshop.

 

 

 

Sushi Time Leiden is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

Leiden, horeca, vrije tijd