Steam Scheveningen

Strandweg  ∗ 2586JL  Den Haag
070-355 33 22 ∗ ofni.[antispam].@steamscheveningen.nl ∗ website

 

Je voordeel

 

Een gratis drankje per 
lunch/diner. keuze uit huiswijn,
tapbier of fris (muv energy drinks) 
Max 2 personen per Hofpas

 
5abb8fea5ab16-steam
5abb8fd5b57e4-steam1
5ac33bd0741c3-steam-logo
 

 

Op de boulevard van Scheveningen, vlakbij de Pier vind je Bar & Grillrestaurant Steam. Een super gaaf steam2 concept waarbij je zo de Victoriaanse tijd in stapt.. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Het complete interieur is geïnspireerd op de Steampunk trend en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. De industriële look & feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Steam staat bekend om haar vele speciaal bieren - meer dan 50! - en haar mooie kwaliteit vlees, bereid in de Mibrasa oven.

 

Als je van bier houdt, zit je bij Steam goed. Onder de vijftig bieren die ze schenken vind je onder andere de lokale biertjes van Brouwerij Scheveningen en Kompaan, maar ook de lekkerste Duitse en Belgische bieren en zelfs een bijzonder biertje uit San Francisco. De mooiste namen komen voorbij als: Gajes, Zatte, Ongelovige Thomas en Dikke Lul Drie Bier (wij hebben het niet zelf verzonnen!). Als je wat biertjes wilt uitproberen kan dat, je kunt een proeverij bestellen waarbij je je eigen combinatie samen stelt met 3 bieren van de tap en dan krijg je daar lekkere borrelhappen bij.

 

De echte vlees liefhebber kan bij Steam zijn hart ophalen. Het vlees heeft het MRIJ keurmerk en wordt klaar gemaakt in de Mibrasa oven, een gesloten houtskool oven waar je met een speciaal schuifsysteem de luchtstroom perfect kunt controleren. Je hebt een fijne keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten, alles is vers, goed gekruid en met aandacht bereid. Bij de voorgerechten springt de zalm gemarineerd in Gin&Tonic eruit, of kies één van de heerlijke salades. Als hoofd kun je gaan voor een goede (lady) steak, één van de rijk belegde hamburgers of voor een vers gegrild kippetje van de rotisserie - een eye-catcher! En hou je van een dessert, dan is de home made Twix een echte aanrader.

 

Elk weekend is er live muziek van de huisband Steam LIVE, zij spelen ook verzoekjes en later op de avond mag er gedanst worden.

 

Volg Steam Bar & Grill ook op Instagram!

 

 

 

Steam Scheveningen is hier te vinden op de kaart:

 

Tags:

scheveningen, horeca

 

De Volharding
Roggeveenstraat 116
2518TT Den Haag

Telefoon

Algemeen/ledenservices                                     070 - 22 10 580
Stichting De Volharding Steun & Toeverlaat        070 - 22 10 581
Stichting De Volharding Raad &  Daad                070 - 22 10 582


Email

Algemeen:        ofni.[antispam].@devolharding.nl
Administratie:   eitartsinimdanedel.[antispam].@devolharding.nl

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

 
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.