STEUN BIJ VERLIES

 
 

PASSENDE HULP NA EEN OVERLIJDEN

Nazorg van CUVO

Enkele maanden na een overlijden neemt de aandacht voor de achterblijvers vaak af. De vrijwilligers van Steun en Toeverlaat nemen, ongeveer 3 maanden na het overlijden van uw dierbare, contact op, om te vragen hoe het gaat. En om te horen of wij nog iets kunnen betekenen.
Na een overlijden en het daarop volgende afscheid breekt er voor nabestaanden een periode aan van rouw en verwerking. Wij weten uit ervaring hoe moeilijk dit kan zijn en dat dit rouwproces bij iedere persoon anders verloopt.

BIJ DE VOLHARDING HOUDEN WE ELKAAR VAST

Op de manier die u wenst.

CUVO / De Volharding heeft een team met vrijwilligers die zijn gespecialiseerd in rouwverwerking. Dit team is opgericht omdat veel mensen hebben aangegeven dat zij wel wat steun kunnen gebruiken.

Wij zijn trots op de vrijwilligers van onze vereniging die elke twee weken op donderdagavond bijeenkomen om families te bellen. Na een paar maanden wordt het vaak wat stiller, neemt de aandacht van andere mensen wat af. Een goed moment om even te informeren hoe het gaat. De vrijwilligers van CUVO / De Volharding bieden dan een luisterend oor.

Deze dienstverlening bieden wij gratis aan.    Lees hier meer