ANBI status

Stichting De Volharding Steun en Toeverlaat heeft een ANBI status.

 

De gegevens van de stichting

 

Statutaire naam                     : Stichting De Volharding Steun en Toeverlaat (SVST)

RSIN/Fiscaal nummer            : 854 660 641.

ANBI-status                             : ja

 

Contactgegevens 

Telefoonnummer                    : 070 221 05 81

E-mailadres                            : ofni.[antispam].@devolharding.nl

Website                                  : www.devolharding.nl/stichting-steun-en-toeverlaat

Postadres                               : Roggeveenstraat 116, 2518 TT Den Haag

Bezoekadres                          : Roggeveenstraat 116, 2518 TT Den Haag

 

Beloning

Toelichting vergoeding bestuur: onbezoldigd

Onkostenvergoeding bestuur & Raad van Toezicht : € 0

Niet-bovenmatig vacatiegeld bestuur: € 0

Beloningsbeleid vrijwilligers: belastingvrije vergoeding ad max € 1.800 per jaar.

Het bestuur en Raad van Toezicht

 

Bestuur:

Rosita Drigpal-Nagesar (voorzitter)

Jack Mester (penningmeester

Bülent Aydin (secretaris)

Jack Mester (algemeen bestuurslid)

Peter Visser (algemeen bestuurslid)

Martin Oosterheert (algemeen bestuurslid)

 

Raad van Toezicht.

Dr. Mr. J.G. Vos voorzitter

Mr. R. Bovenlander penningmeester

Ir. E. de Wit secretaris

 
 

TE DOWNLOADEN


Naam: Jaarverslag 2020
Type: pdf
Grootte: 263 kB
 Download


Naam: Gedragscode voor Vrijwilligers
Type: pdf
Grootte: 87 kB
 Download


Naam: Vrijwilligersbeleid
Type: pdf
Grootte: 134 kB
 Download

 

De Volharding
Roggeveenstraat 116
2518TT Den Haag

Telefoon

Algemeen/ledenservices                                      070 - 22 10 580
Uitvaartconsulent                                                  070 - 346 95 71


Email

Algemeen:        ofni.[antispam].@devolharding.nl
Administratie:   eitartsinimdanedel.[antispam].@devolharding.nl
Website:           etisbew.[antispam].@devolharding.nl

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

 
Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.